banner359

Doktorlar yangın söndürdü

Bursa’da, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinde doktorlar yangın söndürdü.İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesi tarafından Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesine yangın söndürme eğitimi verildi. Hastane bahçesinde hazırlanan tahtalar...

27 Nisan 2017 Perşembe 16:24
Doktorlar yangın söndürdü

Bursa’da, Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesinde doktorlar yangın söndürdü.

İtfaiye Daire Başkanlığı Eğitim Şubesi tarafından Bursa Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesine yangın söndürme eğitimi verildi. Hastane bahçesinde hazırlanan tahtalar ateşe verildi. Eline yangın söndürme tüpü verilen doktor ve personel yangına nasıl müdahale edeceklerini uygulamalı şekilde öğrendi. Hastane bahçesinde gerçekleştirilen yangın tatbikatına Bursa Büyükşehir Belediye İtfaiye ekibi de destek verdi. Tatbikata sağlık çalışanları ve güvenlik görevlileri de katıldı.

Başhekim Oktay Çelik, tatbikatının deprem, afet ve acil durum gibi zor durumlara hazırlıklı olabilmek maksadıyla yapıldığını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<