Ege Böylesini Hiç Görmedi !

Dünyanın en lüks 100 yatı arasında yer alan 90 metre uzunluğundaki Rus işadamı Süleyman Kerimov’a avit ‘ICE’ isimli lüks yat Marmaris Limanında 23 gündür bekliyor. Büyüklüğü nedeniyle Marina’da yer bulunamayan lüks yatta bir helikopter...

24 Ekim 2014 Cuma 09:52
Ege Böylesini Hiç Görmedi !
Dünyanın en lüks 100 yatı arasında yer alan 90 metre uzunluğundaki Rus işadamı Süleyman Kerimov’a avit ‘ICE’ isimli lüks yat Marmaris Limanında 23 gündür bekliyor. Büyüklüğü nedeniyle Marina’da yer bulunamayan lüks yatta bir helikopter sürekli hazır bekliyor.
Rus işadamı ve Chelsea’nin sahibi Roman Abramoviç’in ardından bir başka Rus işadamı ve Anzhi kulübünün sahibi Süleyman Kerimov’a ait ‘ICE’ isimli süper lüks yat Marmaris limanında bekliyor. Ekim ayının başında Marmaris’e gelen ve marinalarda büyüklüğü nedeniyle yer bulamayan ‘ICE’ isimli 90 metre uzunluğundaki lüks yat, Marmaris limanı küçük rıhtımda bekliyor. Lüks yat üzerinde sürekli bir helikopter beklerken, yatta Rus işadamının olup olmadığı konusunda bilgi verilmedi.
2005 yılında denize indirilen ‘ICE’ adlı lüks yat, 2005 yılı rakamları ile 160 milyon dolara mal oldu. Lüks yat bünyesinde birçok konforu barındırıyor. Rus işadamı Abramoviç’in 170 metre uzunluğundaki 495 milyon dolara mal olan yüzen sarayı Eclipse de Muğla kıyılarında bulunuyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<