banner359

Asistanı Için öyle Bir Düğün Yaptı Ki ...

Ünlü sanatçı Gülben Ergen, asistanı Nilay Ateş için İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde dillere destan bir düğün yaptı. Renkli görüntülere sahne olan düğünde sanatçılar Gülben Ergen ile Aydın Aydın bir de davul şov yaptı. Ünlü...

15 Eylül 2014 Pazartesi 13:30
Asistanı Için öyle Bir Düğün Yaptı Ki ...
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, asistanı Nilay Ateş için İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde dillere destan bir düğün yaptı. Renkli görüntülere sahne olan düğünde sanatçılar Gülben Ergen ile Aydın Aydın bir de davul şov yaptı.
Ünlü sanatçı Gülben Ergen, dünyaevine giren asistanı Nilay Ateş ve Ferhat Güvener için görkemli bir düğün yaptı. Beş yıldızlı bir otelde yapılan düğüne sanat ve siyaset dünyasından birçok ünlü isim katıldı.
Nilay Ateş ile Ferhat Güvener’in yapılan düğün törenine, halay, roman ve dans damgasını vurdu. Düğüne konuk sanatçı olarak katılan Hakkârili Aydın Aydın, davetlileri havuz başında coşturdu. Elit kesimi de halaya kaldıran Aydın Aydın’a daha sonra ünlü sanatçı Gülben Ergen de sahneye çıkıp eşlik edince ortaya renkli görüntüler çıktı. Davulu eline alan iki sanatçı dakikalarca çalıp oynadı. Gülben Ergen, Aydın Aydın ile birlikte ‘Kadına Şiddete Hayır’ parçasını seslendirildi. Ardından sırayla roman havası ve yöresel oyunlar oynandı. Son olarak sahneye dansöz çıkıp davetlilere oryantal ziyafeti sundu.
Gülben Ergen’in asistanı için yaptığı bu muhteşem düğün tüm davetliler tarafından takdirle karşılandı. Davetliler, dakikalarca Ergen’i ayakta alkışladı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<