En acı ilan: 'Acele edin ölüyoruz'

06 Mayıs 2016 Cuma 18:09 2016-05-06 18:17:45
En acı ilan: 'Acele edin ölüyoruz'
 IŞİD'in attığı roketler nedeniyle bugüne kadar 21 kişinin hayatını kaybettiği Kilis kan ağlıyor. Baro, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere verdiği ilanda "Acele edin. Ölüyoruz. Kilis saldırı altında. Vatan saldırı altında" denildi.

Kilis'te bugüne kadar yaşanan saldırılarda 21 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı ilçedeki hukukçular, sanayiciler ve esnaflar tarafından bildiri yayımlandı. Kilis Barosu, Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Organize Sanayi Bölgesi başkanları gazetelere verdikleri ilanda IŞİD'in roket saldırılarına hedef olan kent için acil çağrıda bulundu. 

İLANIN ARDINDAN BİR SALDIRI DAHA

İlan haberinin ardından, bugün öğlen saatlerinde Suriye'nin IŞİD kontrolündeki bölgesinden atılan 2 roketten biri Kilis'teki boş bir araziye, diğeri ise iki katlı bir evin üzerine isabet etti. Evde büyük çapta hasar meydana gelirken, ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadığı edinilen bilgiler arasında.

İşte o en acı ilan:

"Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın TBMM Başkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza, Sayın Milli Savunma Bakanımıza, Sayın Genelkurmay Başkanımıza ve Yüce Türk Milletine Açık Çağrı;

#KiliseSESver

Evlerimize roketler düşüyor. Üzerimize şarapnel yağıyor. Evimizde öldürülüyoruz, Sokakta öldürülüyoruz.Biz, haberlerde alt yazı, iki haber arasında bir kare değiliz ! magazin programlarının arasına sıkıştırılmayı kabul etmiyoruz.Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıyız. Can güvenliği istiyoruz. Yaralarımız sarılsın istiyoruz. Devletimize bağlıyız. Devletimizin korumasını ve şafkatini istiyoruz.Sesimizi duyun. Sesimize ses verin. Unutmadığınızı, çaba harcadığınızı biliyoruz.Ama acele edin. Ölüyoruz...Kilis Saldırı altında. Vatan saldırı altında "

Öte yandan bugün Suriye’den günlerdir ateşlenen roketlerin düştüğü Kilis’in kent merkezi ile Elbeyli ilçesi arasındaki Suriye sınırı "özel güvenlik bölgesi" ilan edildi.

banner380

ŞİFA KAYMAK


 

Son Güncelleme: 06.05.2016 18:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<