Engelli çocuklar hamsi partisinde buluştu

Bursa’da engelli öğrenciler ile engelsiz öğrenciler hamsi partisinde buluştu.Türkiye Beyazay Derneği, engellilere yönelik ‘Aşmak İçin Hareket’ kampanyası dahilinde, 100 bin engellinin 100 bin engelsiz ile buluşması için ilk adımı attı....

05 Aralık 2016 Pazartesi 14:55
Engelli çocuklar hamsi partisinde buluştu
Bursa’da engelli öğrenciler ile engelsiz öğrenciler hamsi partisinde buluştu.
Türkiye Beyazay Derneği, engellilere yönelik ‘Aşmak İçin Hareket’ kampanyası dahilinde, 100 bin engellinin 100 bin engelsiz ile buluşması için ilk adımı attı. Türkiye Beyazay Derneği’nin Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde yürüttüğü kampanyayla engelliler hayata tutunacak. Düzenlenen hamsi partisinde engelli çocuklar engelsiz arkadaşlarıyla birlikte hamsi yedi. Rüveyde Dörtçelik Dörtçelik Eğitim Köyü’ndeki parti renkli görüntülere sahne oldu. Engelli çocuklar, engelsiz çocuklarla beraber hamsi ziyafeti çekti.
Türkiye Beyazay Derneği Bursa Şube Başkanı Füsun Koyunlular, “Beyazay Derneği, Türkiye genelinde Cumhurbaşkanlığı’nın himayesinde faaliyetler düzenliyor. 100 bin engelli ile 100 bin engelsiz, hep birlikte spor yaparak birbirlerini daha yakından tanıyacak. Biz bunun Bursa ayağını yapıyoruz. Engelli ve engelsiz öğrenciler için hamsi partisi tertipledik. Sportif faaliyetlerimiz de olacak. 2017 yılında pek çok çalışmamız var. Önümüzdeki yıl engelli ve engelsiz çocuklarımız birlikte fidan dikecek. Nisan ayında Makedonya’dan 40 kişilik bir engelli grubunu Bursa’da ağırlayacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<