banner359

Eski başkan Arap şeyhi kıyafetiyle sokaklarda gezdi

Bursa’nın Karacabey ilçesinin eski belediye başkanlarından Ergün Koç, geçen yıl giydiği Arap şeyhi kıyafetini bu sene de giyerek ilçe sokaklarında boy gösterdi.Karacabey’de iki dönem belediye başkanlığı yapan Ergün Koç, önceki senelerde...

08 Ekim 2016 Cumartesi 15:08
Eski başkan Arap şeyhi kıyafetiyle sokaklarda gezdi
Bursa’nın Karacabey ilçesinin eski belediye başkanlarından Ergün Koç, geçen yıl giydiği Arap şeyhi kıyafetini bu sene de giyerek ilçe sokaklarında boy gösterdi.
Karacabey’de iki dönem belediye başkanlığı yapan Ergün Koç, önceki senelerde bayramda giydiği Arap şeyhi kıyafetini bu yıl gündelik hayatta giyerek ilgi odağı oldu. Bu kıyafetiyle Bursa Caddesi’nde bir kuyumcu dükkanında görülen Ergun Koç’u vatandaşlar ilk başta turist sandı. Kendisini tanıyanlar ise hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<