Fırtına Metrobüse Istasyonuna Zarar Verdi

Fırtına sonucu Mecidiyeköy metrobüs istasyonunun tavan kaplamaları yerinden koptu. Yolcuların kaçıştığı durağa bir süre yolcu alınmadı. Olay, akşam saatlerinde Mecidiyeköy metrobüs istasyonunda meydana geldi. Metrobüs istasyonunda yolcuları...

23 Eylül 2014 Salı 20:00
Fırtına Metrobüse Istasyonuna Zarar Verdi
Fırtına sonucu Mecidiyeköy metrobüs istasyonunun tavan kaplamaları yerinden koptu. Yolcuların kaçıştığı durağa bir süre yolcu alınmadı.
Olay, akşam saatlerinde Mecidiyeköy metrobüs istasyonunda meydana geldi. Metrobüs istasyonunda yolcuları yağmurdan korumak için bulunan plastik tavan kaplamaları fırtına sonucu kısmen söküldü. Olay anında durakta bulunan yolcular şans eseri yara almazken, duraktan kaçıştıkları öğrenildi.
Bir süre yolcu geçişine kapatılan durak, gerekli güvenlik önlemlerinin alınmasının ardından yeniden yolcu geçişine açıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<