Gölyazı sazlıklardan temizleniyor

Bursa’nın en önemli turistik bölgelerinden biri olan Gölyazı’da göl içinde görüntü kirliliği ve kötü kokuya yok açan sazlıklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından özel amfibik araç ile temizlendi.Mudanya, Gemlik ve Karacabey sahillerinin...

28 Şubat 2017 Salı 09:45
Gölyazı sazlıklardan temizleniyor

Bursa’nın en önemli turistik bölgelerinden biri olan Gölyazı’da göl içinde görüntü kirliliği ve kötü kokuya yok açan sazlıklar, Büyükşehir Belediyesi tarafından özel amfibik araç ile temizlendi.

banner380

Mudanya, Gemlik ve Karacabey sahillerinin modern ve temiz bir görüntü kazanması amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi Sahil Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, göllerdeki çalışmalarına da ara vermeden devam ediyor. Gölyazı Mahalle Muhtarlığının talebiyle göl kenarında su çekilmesinden dolayı oluşan sazlık alanların yol açtığı kötü koku ve görüntü kirliliği, Büyükşehir ekipleri ile ortadan kaldırıldı.

Kışı şeridindeki iki ayrı noktada oluşan sazlıkların temizlemesi için Orman ve Su işleri 2. Bölge Müdürlüğü ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünden gerekli izinler alındıktan sonra ilgili müdürlüklerin denetiminde saklıkların temizliği yapıldı. Büyükşehir hizmet filosuna geçtiğimiz ay dahil edilen amfibik araç ile yapılan temizlikte göl içindeki sazlıklarda budama işlemi yapıldı. Çalışma ile göl yüzeyindeki görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<