Görevini Perşembe Günü Devredecek

Merkez Valiliği’ne atanan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Perşembe günü görevini devredeceğini açıkladı. Veda ziyaretlerinde bulunan Vali Mutlu, “Sosyal medyada zaman zaman duygularımızı paylaşacağız. Twitter takipçilerimizi üzmeyeceğiz”...

22 Eylül 2014 Pazartesi 16:15
Görevini Perşembe Günü Devredecek
Merkez Valiliği’ne atanan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Perşembe günü görevini devredeceğini açıkladı. Veda ziyaretlerinde bulunan Vali Mutlu, “Sosyal medyada zaman zaman duygularımızı paylaşacağız. Twitter takipçilerimizi üzmeyeceğiz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde valiler kararnamesi ile Merkez Valiliği’ne atanan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihpğlu’nu ziyaret etti. Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne gelişi sırasında Başsavcı Salihoğlu ve Adalet Komisyonu Başkanı Ayan tarafından karşılanan Mutlu, yaklaşık bir saat burada kaldı. Adliye çıkışında kendisine bir çiçek takdim edilen Mutlu yaptığı açıklamada, “Ziyaretlerimizi yapmaya devam ediyoruz İstanbul’umuzda. Bugün de çok değerli adalet komisyonu başkanımız ve başsavcımızı ziyaret etmek suretiyle programlarımıza devam ediyoruz. Kendileri çok kıymetli birlikte mesai yaptığımız arkadaşlarımız. Bundan sonraki görevlerinde onlara da başarılar dilerken, onlar da sağolsunlar bize bundan sonraki hayatımıza aynı güzel temennileri ilettiler” dedi.
Vali Mutlu, "İstanbul’dan ne zaman ayrılıyorsunuz?" sorusuna, “İnşallah perşembe günü görevi çok değerli valimize teslim etmiş olacağız” yanıtını verdi. Mutlu, sosyal medyadan uzak kalıp kalmayacağının sorulması üzerine ise şunları söyledi:
"Tabii ki sosyal medya aslında iletişimin araçlarından bir tanesi. Kamu görevleri itibari ile de bunun faydalarını da zaman zaman elbette ki görüyoruz. Biraz da kendi özelinizde oluyor sosyal medya. Dolayısıyla görevde olmak veya olmamak da çok önemli değil. Sosyal medyada takipçilerimiz de var elbette ki zaman zaman gene duygularımızı paylaşacağız. Kendimize göre bir takım değerlendirmelerimiz olur. Takipçilerimizi üzmeyeceğiz. Onlara selam ediyorum. Siz de paylaşırsınız.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<