banner359

Günün Gelişmeleri - 2

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik.Sanat dünyasının acı kaybıTiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. *Yahudiler bunu da yaptıAmerikan Yahudi Kongresi 2004 yılında Başbakan...

25 Temmuz 2014 Cuma 12:35
Günün Gelişmeleri - 2
Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik.

Sanat dünyasının acı kaybı
Tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
*

Yahudiler bunu da yaptı
Amerikan Yahudi Kongresi 2004 yılında Başbakan Erdoğan’a terörizmle mücadele ve barış için mücadele ettiği gerekçesiyle verdiği Cesaret Ödülü’nü, İsrail’in Gazze saldırısı nedeniyle Başbakan Erdoğan’ın İsrail’e yönelik sert eleştirileri nedeniyle geri istiyor.
*

’Şu an şuuru açık; ama...’’
Kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan, durumu ağırlaşınca yoğun bakıma kaldırıldı. Göğebakan’ın durumuyla ilgili açıklama yapan Uzman Dr. Cem Erdoğan, “Şuan şuuru açık. Hastamızın altta yatan hastalığı neticesinde durumu ciddi” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<