Fenerbahçe Ilk Maçında Yenildi

Fenerbahçe Ülker, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk maçta Türk Telekom’a 75-66 mağlup oldu. Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanan maça Kenan Sipahi, Andrew Goudelock, Can Altıntığ, Jan Vesely ve...

10 Eylül 2014 Çarşamba 21:29
Fenerbahçe Ilk Maçında Yenildi
Fenerbahçe Ülker, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk maçta Türk Telekom’a 75-66 mağlup oldu.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu’nda oynanan maça Kenan Sipahi, Andrew Goudelock, Can Altıntığ, Jan Vesely ve Semih Erden beşiyle başlayan sarı-lacivertli takım, rakibinin dış şutlardan bulduğu sayılara engel olamadı. İlk çeyreğin bitimine iki dakika kala 18-9 ile öne fırlayan Türk Telekom’a, kalan bölümde iyi savunması ve Melih Mahmutoğlu’nun skor katkısı ile cevap veren Fenerbahçe Ülker, ikinci çeyreğe 21-16 geride girdi. İkinci çeyreğin ilk bölümü karşılıklı sayılarla geçildi. Fenerbahçe Ülker, Goudelock’ın etkili oyunu ve kenardan gelen oyuncularının skor katkısıyla birlikte, bu 10 dakikalık bölümün bitimine 2 dakika kala 36-36 ile eşitliği sağladı. İlk yarı, 39-39 sona erdi.
Üçüncü çeyreğe iyi başlayan taraf Türk Telekom oldu. 9-2’lik seri ile 48-41 öne fırlayan Ankara ekibi, Zeljko Obradovic’i mola almak zorunda bıraktı. Molanın ardından savunmada sertleşen ve dış şutlarla skor üreten Fenerbahçe Ülker 52-50 ile farkı eritti. Periyodun son iki dakikasını iyi oynayan Telekom, son 10 dakikaya 58-52 avantajla girdi. Son periyodun ilk beş dakikasında Türk Telekom skor avantajını korudu ve karşılaşmayı 67-58 önde götürdü. Mola alan Fenerbahçe Ülker, dönüşte farkı üç sayıya kadar indirse de Telekom, mücadeleden 75-66 galip ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<