banner359

Hdp Parti Meclis üyesinin Kardeşi Işid Tarafından öldürüldü

2014 mahalli seçimlerinde Barış ve Demokrasi Partisi’nden (BDP) Muş Belediye Başkanı adayı olan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Parti Meclis (PM) üyesi Nimet Sezgin’in kardeşi Dilgeş Cudi kod adlı Adem Sezgin, Kobani’de IŞİD tarafından...

20 Ekim 2014 Pazartesi 23:43
Hdp Parti Meclis üyesinin Kardeşi Işid Tarafından öldürüldü
2014 mahalli seçimlerinde Barış ve Demokrasi Partisi’nden (BDP) Muş Belediye Başkanı adayı olan Halkların Demokratik Partisi (HDP) Parti Meclis (PM) üyesi Nimet Sezgin’in kardeşi Dilgeş Cudi kod adlı Adem Sezgin, Kobani’de IŞİD tarafından öldürüldü.
Bugün sabah saatlerinden ailesi ve partililer tarafından Suruç’tan alınan Adem Sezgin’in cenazesi Diyarbakır Karapınar Belediyesi’ne ait cenaze taşıma aracıyla Muş’a getirildi. Binlerce kişinin katıldığı cenaze ilk olarak baba evine getirildi.
Adem Sezgin’in cenazesi burada yıkandıktan sonra vatandaşların omuzlarında Son Durak Camii’ne getirildi. Sezgin’in cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Taşo Mezarlığı’na götürüldü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<