İha Ve Tgrt’ye ödül Yağdı

Mebus Haber Dergisi 11. kez düzenlediği törenle basın, siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok kişiyi ödüllendirdi. Sürmeli Otel’de düzenlenen törene basın, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Törende İhlas Haber...

29 Ocak 2015 Perşembe 15:48
İha Ve Tgrt’ye ödül Yağdı
Mebus Haber Dergisi 11. kez düzenlediği törenle basın, siyaset, iş ve sanat dünyasından birçok kişiyi ödüllendirdi.
Sürmeli Otel’de düzenlenen törene basın, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı. Törende İhlas Haber Ajansı Ankara Haber Müdürü Bayazit Cebeci, TGRT Haber kameramanları Aziz Turan ve Mehmet Tiren, ödüle layık görüldü.
Ödüle layık görülenlerin dergi okurlarının gönderdikleri e-posta, mektup ve yapılan anketlerle belirlendiği törende; TBMM Başkanı Cemil Çiçek yılın başarılı devlet adamı, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yılın başarılı bakanı ödülünü aldı. Ödül alanlar arasında ayrıca, Van Milletvekili Fatih Çiftçi, TRT Haber Koordinatörü Bünyamin Şahin, TRT Avaz Kordinatörü Murat Akkoç, Başbakanlık Müşaviri Birol Dok, Van Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe yer aldı, Yılın başarılı siyasetçilerinin de ödül aldığı törende yılın iş adamları da unutulmadı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<