Işid’den Kaçış Sürüyor

İç karışıklığın sürdüğü Suriye’de IŞİD kontrolündeki Telabyad ile PYD kontrolündeki Kobani arasındaki köylerde çatışmalardan kaçan Suriyelilerin sınır hattında bekleyişleri sürüyor.Suriye’de çatışmaların sürdüğü Kobani...

19 Eylül 2014 Cuma 09:07
Işid’den Kaçış Sürüyor
İç karışıklığın sürdüğü Suriye’de IŞİD kontrolündeki Telabyad ile PYD kontrolündeki Kobani arasındaki köylerde çatışmalardan kaçan Suriyelilerin sınır hattında bekleyişleri sürüyor.
Suriye’de çatışmaların sürdüğü Kobani ve çevre köylerden Suriyeliler, Suruç ilçesindeki sınır hattına yığılmıştı. Bölgede 3’üncü Hudut Karakolu Komutanlığına bağlı askerler, zırhlı araçlarla geniş güvenlik önlemi alınaarak, kaçak geçişler önlenmişti. IŞİD korkusundan köylerine dönmeyen yüzlerce köylünün sınır hattında çaresiz ve tedirgin bekleyişi ile sürüyor.
Geceyi sınırda nöbet tutan Tür askeri de bölgedeki bekleyişini sürdürüyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<