banner359

İstanbul’a beklenen fırtına geldi

Sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan fırtına, İstanbul’da hayatı adeta felç etti. İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti. İstanbul’da meteorolojinin uyarılarının ardından şiddetli fırtına sabah saatlerinde etkisini gösterdi....

31 Ocak 2015 Cumartesi 08:50
İstanbul’a beklenen fırtına geldi
Sabah saatlerinde etkisini göstermeye başlayan fırtına, İstanbul’da hayatı adeta felç etti. İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti.
İstanbul’da meteorolojinin uyarılarının ardından şiddetli fırtına sabah saatlerinde etkisini gösterdi. Yağmurla beraber etkisini artıran fırtına nedeniyle Beşiktaş’ta dev dalgalar oluşurken vapurlar adeta beşik gibi sallandı. Karaköy’de fırtınaya karşı koyamayan bir ağaç ise ortadan ikiye ayrıldı. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.
İDO, 07.30 Yenikapı - Bursa Hızlı Feribot seferini ve tüm iç hat deniz otobüsü seferlerini iptal ederken; BUDO da 08.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 08.30 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş), 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya), 12.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 13.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferlerini iptal ettiğini bildirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<