İstanbul’da 24 Saatlik Su Kesintisi

İSKİ’den yapılan açıklamada Maltepe, Kartal ve Pendik ilçelerine 24 saat süre ile su verilemeyeceği belirtildi. İSKİ’den yapılan açıklamada, “Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde yapılacak bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle,...

23 Eylül 2014 Salı 23:48
İstanbul’da 24 Saatlik Su Kesintisi
İSKİ’den yapılan açıklamada Maltepe, Kartal ve Pendik ilçelerine 24 saat süre ile su verilemeyeceği belirtildi.
İSKİ’den yapılan açıklamada, “Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde yapılacak bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle, 24 Eylül Çarşamba sabah saat 08.00’den 25 Eylül Perşembe sabah saat 08.00’e kadar Maltepe, Kartal ve Pendik ilçelerinin tamamına su verilemeyecek” denildi.
Açıklamada ayrıca 25 Eylül Perşembe günü de Ömerli İçmesuyu Arıtma Tesisi’nde yapılacak bakım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Zeytinburnu ve Bakırköy’ün tamamı, Fatih ilçesinde Cankurtaran, Sultanahmet, Küçükayasofya, Binbirdirek, Aksaray, Yedikule, Kocamustafapaşa, Silivrikapı, Cerrahpaşa, Mimar Hayrettin, Mimar Kemalettin, Nişanca, Sümbül Efendi, Muhsine Hatun ve Katip Kasım mahallelerinde 08.00 ile 16.00 saatleri arasında 8 saat süreyle su kesintisi yaşanacağı ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<