İstanbul’da köprüde göçük

Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti. Olay, saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi. Büyükçekmece Gölü ile Marmara...

01 Şubat 2015 Pazar 22:10
İstanbul’da köprüde göçük
Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti.
Olay, saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi. Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi’nin birleştiği noktada bulunan köprünün en sol şeridinde yaklaşık 30 santimetrelik göçük oluştu. D-100 karayolunun Edirne istikametinde trafik durma noktasına geldi. Oluşan trafik Beylikdüzü’ne kadar uzadı. D-100 karayoluna çıkan ara sokaklarda da yoğun trafik oluştuğu gözlendi. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.
Emniyet ekipleri göçüğün yaşandığı şeritte güvenlik önlemi aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<