banner359

Kar kütlesine dayanamayan dam çöktü

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kar sebebiyle bir damın çatısı çökerken, 15 büyük baş hayvan telef olmaktan son anda kurtuldu.Karacabey’in kırsal mahallelerinden Ekmekçi’de Murat Eceler’e ait dam, kar kütlesinin ağırlığına dayanamayarak...

11 Ocak 2017 Çarşamba 15:39
Kar kütlesine dayanamayan dam çöktü

Bursa’nın Karacabey ilçesinde, kar sebebiyle bir damın çatısı çökerken, 15 büyük baş hayvan telef olmaktan son anda kurtuldu.

Karacabey’in kırsal mahallelerinden Ekmekçi’de Murat Eceler’e ait dam, kar kütlesinin ağırlığına dayanamayarak çöktü. İçerisinde 15 büyük baş hayvanın bulunduğu dam çökerken, gürültü üzerine dışarı kaçan havyalar telef olmaktan kurtuldu.

Geçimini hayvancılık yaparak sürdürdüğünü belirten Murat Eceler, “Damının çatısı tamamen çöktü. içerisinde 15 adet büyük baş hayvan bulunuyordu. Kar kütlesinin dayanamayan çatı çöktü. Gürültü sesini duyan hayvanlarımız çok şükür ki zarar görmeden kendilerini dışarı atmışlar. Şuan geçici olarak başa bir yerde duruyor hayvanlarımız. Uzun zamandır böyle kış görmedik. Hayvanlarımıza kuruluk yer yapmak için yetkililerden yardım bekliyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<