banner359

Karayoluna çıktı, Ortalığı Birbirine Kattı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde araçtan indirilirken kaçan boğanın peşine polis ekipleri düştü. Yaklaşık 2 kilometre kovalandıktan sonra yorulan boğa, bir benzin istasyonunun yanında bulunan boş arazide yakalandı. Saat 11.30 sıralarında Akçay...

02 Ekim 2014 Perşembe 14:11
Karayoluna çıktı, Ortalığı Birbirine Kattı
Çorum’un Sungurlu ilçesinde araçtan indirilirken kaçan boğanın peşine polis ekipleri düştü. Yaklaşık 2 kilometre kovalandıktan sonra yorulan boğa, bir benzin istasyonunun yanında bulunan boş arazide yakalandı.
Saat 11.30 sıralarında Akçay Mahallesi’nde bulunan hayvan pazarından 4 bin TL karşılığında boğa alan Cemal Kor isimli vatandaş, hayvanı araçtan indirdiği sırada elinden kaçırdı. Boğa, vatandaşların korkulu bakışları altında kaçmaya devam ederken, polis ekipleri boğanın peşine düştü. Yaklaşık 2 kilometre boyunca kovalanan boğa daha sonra Ankara-Samsun karayoluna çıktı. Burada trafiği birbirine katan boğa yorulunca bir benzin istasyonunun yanında bulunan boş araziye girdi. Polis tarafından ipi yakalanan boğa sahibinin de gelmesiyle gözü tekrar bağlanarak eve götürüldü.
Boğayı bugün 4 bin TL karşılığında hayvan pazarından aldığını söyleyen Cemal Kor, “Hayvanı gözünü açmak istedim. Gözünü açar açmaz hayvan kaçmaya başladı. Peşinden koştuk ama bir türlü kontrol altına alamadık. Buraya kadar kaçtı" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<