banner359

’’kaybolan 5 Genç’’ Ile Ilgili Yeni Açıklama

Kumburgaz’da denizde kaybolan 5 gencin arama çalışmalarına ilişkin İstanbul Valiliği’nden yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada kayıp gençlere ilişkin henüz bir bulguya rastlanmadığı ifade edildi. Valilikten yapılan açıklamada şu...

21 Ağustos 2014 Perşembe 19:59
’’kaybolan 5 Genç’’ Ile Ilgili Yeni Açıklama
Kumburgaz’da denizde kaybolan 5 gencin arama çalışmalarına ilişkin İstanbul Valiliği’nden yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada kayıp gençlere ilişkin henüz bir bulguya rastlanmadığı ifade edildi.
Valilikten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Marmara Denizi’nde kaybolan 5 gencimizin bulunması için, bugün de Sahil Güvenlik Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanlığı’na ait 1 helikopter, 1 uçak, 5 bot, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait 3 gemi ve diğer kurum ve kuruluşlarımıza ait 2 bot, 6 dalgıç ve çok sayıda personel ile yoğun bir şekilde arama çalışmalarına devam edilmektedir. Yapılan tüm arama faaliyetlerine rağmen kayıp gençlerimizle ilgili şu ana kadar herhangi bir bulguya rastlanılmamıştır.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<