banner359

Kılıçdaroğlu’nun Kayınvalidesi Için Cemevinde Tören

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ için Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir cemevinde tören düzenlendi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde...

23 Kasım 2014 Pazar 13:15
Kılıçdaroğlu’nun Kayınvalidesi Için Cemevinde Tören
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ için Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir cemevinde tören düzenlendi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören ve vefat eden kayınvalidesi Fatma Özdağ için Derince Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi’nde tören düzenlendi. Törene Kemal Kıçdaroğlu’nun eşi ve Özdağ’ın kızı olan Selvi Kılıçdaroğlu, kardeşleri Cemile Özdemir, Türkan Yakar, oğulları Ender, Hüseyin ve Celal Özdağ, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Kocaeli Milletvekilleri Hurşit Güneş, Mehmet Hilal Kaplan, Haydar Akar, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, CHP il teşkilatı yönetimi ve üyeleri, Özdağ’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cemevinde düzenlenen törende Selvi Kılıçdaroğlu ve kardeşleri taziyeleri kabul etti. Taziyelerin ardından Çenedağ İmam Hüseyin Cemevi önüne getirilen Fatma Özdağ’ın cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından araçla Sabiha Gökçen Havaalanı’na götürülmek üzere yola çıktı. Özdağ’ın cenazesi Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan uçakla memleketi Tunceli’ye gönderilecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<