banner359

Kobani’de hayat normale döndü

IŞİD’in Kobani’den temizlenmesinin ardından bölgede sessizlik devam ederken, hayat normale döndü.IŞİD terör örgütü Kobani’ye 1 hafta önce saldırmış ve yüzlerce sivil hayatını kaybederken, yüzlercesi de yaralanmıştı. IŞİD terör...

02 Temmuz 2015 Perşembe 15:14
Kobani’de hayat normale döndü
IŞİD’in Kobani’den temizlenmesinin ardından bölgede sessizlik devam ederken, hayat normale döndü.
IŞİD terör örgütü Kobani’ye 1 hafta önce saldırmış ve yüzlerce sivil hayatını kaybederken, yüzlercesi de yaralanmıştı. IŞİD terör örgütü mensubu militanların içinde bulundukları hastane binasının YPG tarafından patlatılıp, IŞİD’in Kobani’den temizlenmesinin ardından bölgede sessizlik devam ediyor. Günlük hayatın normale döndüğü Kobani’de saldırı sırasında yaralanan ve Türkiye’ye getirilen vatandaşların hastanelerdeki tedavileri devam ediyor. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise Kobani’ye götürülüyor. Sınır hattında güvenlik önlemleri alınmış durumda.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<