banner359

Makedon Başbakanı Resmi Törenle Karşıladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, göreve gelmesinin ardından ilk yabancı konuğu olan Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski’yi resmi törenle karşıladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yabancı konuğu olan Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski’yi Başbakanlık...

17 Eylül 2014 Çarşamba 18:59
Makedon Başbakanı Resmi Törenle Karşıladı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, göreve gelmesinin ardından ilk yabancı konuğu olan Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski’yi resmi törenle karşıladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk yabancı konuğu olan Makedonya Başbakanı Nikola Gruevski’yi Başbakanlık Merkez Bina’da resmi törenle karşıladı. Törene, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu da katıldı. Konuk Başbakan, iki ülkenin milli marşlarının çalınmasının ardından tören kıtasını Türkçe ’Merhaba asker’ diyerek selamladı. Davutoğlu ve Makedonya Başbakanı Gruevski, törenin ardından basın mensuplarına poz verdi.
Davutoğlu’nun Makedonya Başbakanı Gruevski ile başbaşa ve heyetlerarası yapacağı görüşmeler sonrası ortak basın toplantısı düzenlenecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<