banner359

Manisa Emniyet Müdürü’nden “usulsüz kredi” açıklaması

Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, bazı basın-yayın organlarında kendisi hakkında “usulsüz kredi” soruşturmasında adının geçtiğine yönelik yapılan haberlerle ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulundu.Son günlerde...

05 Mayıs 2015 Salı 19:58
Manisa Emniyet Müdürü’nden “usulsüz kredi” açıklaması
Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, bazı basın-yayın organlarında kendisi hakkında “usulsüz kredi” soruşturmasında adının geçtiğine yönelik yapılan haberlerle ilgili olarak gazetecilere açıklamalarda bulundu.
Son günlerde Manisa İl Emniyet Müdürlüğü’nün ‘paralel yapı’yla ilgisi olduğu iddia edilen sivil toplum kuruluşlarına yaptığı operasyonlarla adı sıkça duyulmaya başlanan Manisa İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, kendisi hakkında bazı basın-yayın kuruluşlarında yapılan haberlerle ilgili makamında bir açıklama yaptı. İsminin “usulsüz kredi” soruşturmasında geçtiği iddialarıyla ilgili yapılan habere tepki gösteren Ceren, “Benim bir yeğenim var. Ağabeyimin oğlu. Kendisi akıl hastasıdır ve şuanda cezai ehliyeti olmayan bir kişi. Bu yeğenim son 3 yıldır ilaç tedavisi görmüyor. İlaç tedavisi görmediği süre içerisinde de zaman zaman bazı kurumları, üst makamlara şikayet ediyor. Beni ve bankacı olan kardeşimi de değişik zamanlarda şikayet etti. Aşırı derece şikayetler, sadece benimle ilgili değil bir çok kurum ile ilgili. Tabi değişik müfettişler geldi. Şimdi bu akıl hastası yeğenimin verdiği dilekçeden istinaden aileyi karıştıran kredi adı altında bazı işlemler yapıldı, araştırıldı. Ancak aslı astarı çıkmadığı için kapatıldı. Ondan sonrakiler dikkate alınmadı. Şimdi bu operasyonlarda dolayı bazı basın organları demek ki çok rahatsız olmuşlar. Çok içlerine batmış. Bundan dolayı da akıl hastası ilaç almayan bir yeğenime bel bağlamışlar. Dolaylı olarak aldıkları bilgileri kullanmaya çalışıyorlar. Ben onlara şunu öğreniyorum. Eğer çok istiyorlarsa şuanda yeni bir karar var. Hastaneye yatırılmadan önce görüşsünler. Kendilerine bir yıl yetecek kadar bol bol haber verirler. Bende bu arada onlarla ilgili maddi ve manevi her türlü tazminat talebim devam edecek. İtibarsızlaştırmaya çalışan bir kaç gazete önce aykırı bir kişiye el altından yaptırıyorlar. Onlar da farkına varmıyor. Ona örnek göstererek kendileri haberleri yapıyorlar. Taktik bu. Bizi bu tür şeyler daha çok kamçılıyor. Daha çok fazla çalışmamıza neden oluyor. Hiç kimseye hiç bir şekilde kumpas kurmadan, sıkıntı yaratmadan gereken neyse yapacağız. Sadece ben yapmıyorum. Adliye, başsavcılık ve genel müdürlük çapında bir çalışmadır” dedi.

“GENÇLİĞİNDE ÇOK SEVDİĞİM BU YEĞENİM TEDAVİ OLMAYIŞINDAN DOLAYI HASTALIĞI ARTTI”
Yeğeninin durumuyla ilgili konuşan Ceren, “Gençliğinde çok sevdiğim bu yeğenim, tedavi olmayışından dolayı hastalığı arttı. Yüksek güvenlikli hastanede 2 buçuk aya kadar yattı. Bu çok sevdiğim yeğenimin tedavisinin olmayışı, rahatsızlığının ilerlemiş olması nedeniyle hayal alemine dalması, değişik ifadelerde ve şikayetlerde bulunmasını bu gazete ciddiye almış. Bu da onlara yakışır. Annemle, kardeşlerimle ailemle bir sorunum yok. Hepsiyle gayet iyiyim çalışmaya devam ediyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<