banner359

Mansız Nefes Kesti

Eski milli futbolcu İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova Ankara’da düzenlenen Türkiye Artistik Buz Pateni Şampiyonası’nda piste çıktı. Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Artistik Buz Pateni Şampiyonası Ankara’da...

21 Aralık 2014 Pazar 13:14
Mansız Nefes Kesti
Eski milli futbolcu İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova Ankara’da düzenlenen Türkiye Artistik Buz Pateni Şampiyonası’nda piste çıktı.
Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Artistik Buz Pateni Şampiyonası Ankara’da devam ediyor. Belpa Buz Pateni Sarayı’nda bugün sona erecek şampiyona minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılıyor. Şampiyonada İstanbul, İzmir, Kocaeli, Bursa, Erzurum ve Ankara’dan toplam 9 kulüp ve 65 sporcu yeteneklerini sergiliyor.
Organizasyonda eski milli futbolcu İlhan Mansız ve partneri Olga Bestandigova da piste çıktı. Mansız ve partneri pistte bir gösteri sundu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<