banner359

Mardin’de

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında halka hitap etmek üzere Mardin’e geldi.Van’dan havayolu ile Mardin Havalimanı’na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, Mardin Valiliği karşısında bulunan...

31 Temmuz 2014 Perşembe 19:39
Mardin’de
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında halka hitap etmek üzere Mardin’e geldi.
Van’dan havayolu ile Mardin Havalimanı’na gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, Mardin Valiliği karşısında bulunan Karayolları Parkı alanında toplanan kalabalığa hitap etmek üzere seçim otobüsü ile havaalanından ayrıldı. Kızıltepe ilçesinde bulunan Mardin Havalimanı’ndan il merkezine kadar seçim otobüsü ile giden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için geniş güvenlik önlemleri alındı. Güzergahta asker, polis ve özel harekat timleri görevlendirildi. Güvenlik kuvvetleri yol güzergahı boyunca önemli noktalarda konuşlanırken, keskin nişancılar da güzergahı yüksek alanlardan gözetim altında tuttu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<