Erdoğan, Iş Dünyası Ve Sendikacıları Kabul Etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlık döneminde gibi bu önemli görevde de Türkiye için hizmetlere devam edeceğine eminiz” dedi. Cumhurbaşkanı...

09 Eylül 2014 Salı 19:33
Erdoğan, Iş Dünyası Ve Sendikacıları Kabul Etti
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlık döneminde gibi bu önemli görevde de Türkiye için hizmetlere devam edeceğine eminiz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, iş dünyası ve sendika temsilcilerinden oluşan heyeti kabul etti. Çankaya Köşkü’ndeki basına kapalı kabul, yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Heyette, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, TİSK Başkanı Yağız Eyüboğlu, Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, Kamu-Sen Genel Dış İlişkiler Sekreteri Ahmet Demirci, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca ve TURKONFED Başkanı Süleyman Onatça yer aldı.
Heyet adına açıklama yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, hayırlı olsun ziyaret bulunduklarını belirterek, şunları aktardı:
“TOBB, TESK, Türk-İş, Hak-İş, DİSK, TİSK, Memur-Sen Türk Kamu-Sen, TURSAB, TÜSİAD, TİM, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASKON, TURKKONFED olarak sayın cumhurbaşkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Türkiye’de ekonomik ve sosyal hayatı temsil eden meslek kuruluşları, sivil toplum kuruluşları, sendika konfederasyonları olarak buradayız. Türkiye’nin işçilerini, girişimcilerini, esnaflarını, memurlarını temsil ediyoruz. Her görüşten her inançtan ve tamamını üyelerimizi temsil ediyoruz. Hepimiz Türkiye’nin daha ileri gitmesi için çalışıyoruz. 10 Ağustosta ilk defa halkın oyuyla cumhurbaşkanımızı seçmek için sandığa gittik. Bizim için son derece önemli ve kritik bir seçimdi. Seçim sürecinde istikrarı gözeterek, huzurlu bir ortamda tamamlanmış olmasından son derece memnunuz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, başbakanlık döneminde gibi bu önemli görevde de Türkiye için hizmetlere devam edeceğine eminiz. Tüm milletimize hayırlı olsun.”
Asansör kazası ile ilgili görüşme olmadığını, Cuma günü gerçekleşecek olan Başbakan Ahmet Davutoğulu toplantısında yer alacaklarını ifade eden Hisarcıklıoğu, şunları söyledi:
“Ziyaretimizin amacı sayın cumhurbaşkanımıza hayırlı olsun ziyaretidir. Cuma günü sayın başbakanımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına toplantı gerçekleştirecek. Toplantıda sendikalarda yer alacak.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<