banner359

O Evde De Bir Bayram Havası Var

Suriye’de IŞİD terör örgütü kaçırılan Gümüşhaneli özel harekat polisi Zafer Yıldız, 101 gün sonra ailesine kavuşmanın sevincini yaşadı. Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’na düzenlenen baskında konsolosluğu korumakla görevli...

21 Eylül 2014 Pazar 23:10
O Evde De Bir Bayram Havası Var
Suriye’de IŞİD terör örgütü kaçırılan Gümüşhaneli özel harekat polisi Zafer Yıldız, 101 gün sonra ailesine kavuşmanın sevincini yaşadı.
Türkiye’nin Musul Başkonsolosluğu’na düzenlenen baskında konsolosluğu korumakla görevli özel harekat polisi Gümüşhane Şiranlı Zafer Yıldız, dün akşam Trabzon’da ki ailesine kavuştu.
Trabzon’da görev yapan polis memuru Yıldız, dün akşam eşi, çocukları, anne ve babası başta olmak üzere aile bireyleriyle hasret giderirken, anne ve babası bugün Şiran’a döndü.
Baba Şükrü Yıldız, oğullarına kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Şiran’daki evlerinde geç saatlerde yakınlarının geçmiş olsun ziyaretlerini kabul etti.
Baba Yıldız, “Oğlum dün gece saat 00.30’da uçaktan indi, karşıladık eve getirdik. Çok güzel bir karşılama oldu. Dedikleri gibi evlatlarımızı kurtarıp getirdiler. Allah devletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarımız Hakan Fidan’a teşekkür ederim. Bütün polis teşkilatına da bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Anne Gülcihan Yıldız ise duygularını yaklaşan kurban bayramıyla birlikte çifte bayram yaşadıklarını belirterek, “Çok sevinçliyiz. Büyüklerimizden Allah razı olsun. 101 gündür neler hissetmedim ki. Kanlı yaşlar döktüm ama şu anda çok mutluyum. Çocuğuma kavuştum.” diye konuştu.
Trabzon’dan geçici görevle Musul’a giden polis memuru Zafer Yıldız’ın Trabzon’da biraz daha zaman geçirdikten sonra önümüzdeki Kurban Bayramında Şiran ilçesine geleceği ifade edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<