O Kadın Bakanlara Dehşeti Anlattı

Bursa’da canlı bombanın kendini patlatmasıyla yüzünden yaralanan kadın, kendisini hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya dehşet anlarını anlattı.Bursa’da dün Ulucami önünde canlı...

28 Nisan 2016 Perşembe 19:58
O Kadın Bakanlara Dehşeti Anlattı
Bursa’da canlı bombanın kendini patlatmasıyla yüzünden yaralanan kadın, kendisini hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile İçişleri Bakanı Efkan Ala’ya dehşet anlarını anlattı.
Bursa’da dün Ulucami önünde canlı bombanın kendini patlatması sırasında yaralanan 50 yaşındaki Ayşe Öztürk’ün Çekirge Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile İçişleri Bakanı Efkan Ala, Öztürk’ü hasta yatağında ziyaret etti. Canlı bombanın 4 metre yakınında patladığını anlatan Öztürk, "Ben tam çeşmenin yakında, 70 yaşındaki annem Fatma Çimen Biçin ile beraberdim. Bir anda patlama sesi duydum. Patlama 4 metre yakınımdaydı. Canlı bombayı görmedim, o sırada annemle konuşuyordum. Anneme baktım, saçları yanıyordu, hemen söndürdüm. Sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<