O Madendeki Kurtarma çalışmaları Böyle Görüntülendi

Karaman’ın Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesinde maden ocağında mahsur kalan 18 işçiyi arama çalışmaları devam ediyor. Ermenek’teki maden ocağında 18 işçinin mahsur kaldığı facianın 4. gününde maden ocağındaki işçiler arkadaşlarının...

31 Ekim 2014 Cuma 09:08
O Madendeki Kurtarma çalışmaları Böyle Görüntülendi
Karaman’ın Ermenek ilçesi Güneyyurt beldesinde maden ocağında mahsur kalan 18 işçiyi arama çalışmaları devam ediyor.
Ermenek’teki maden ocağında 18 işçinin mahsur kaldığı facianın 4. gününde maden ocağındaki işçiler arkadaşlarının kurtarma çalışmalarına devam ediyor. İşçilere ulaşmak için su tahliyesi devam ederken, maden içinden vagonlarla balçık çıkartılıyor. Dalgıç pompalarındaki arızadan dolayı maden içine inen görevliler ise arızayı gidermeye çalıştı. Maden ocağının 150 metre derinliğinde sular altındaki 18 işçinin kurtarılma çalışmalarını İHA kameraları görüntüledi. Maden ocağındaki çalışmalara katılan işçi Mehmet Ergün, çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Aşağıdan halen su çekiliyor. Büyük borularla çekiliyor sular. Arkadaşlarda şu anda dalgıç pompası bağlıyorlar. Çalışmalar şu anda iyi gidiyor ama ne kadar kaldığı hakkında belirli bir şey yok. Burası 150 metre şuanda. Tam aşağıya inmeyince bir şey diyemeyiz” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<