banner359

Oğlunun şehit düştüğü yere fidan dikti

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen Piyade Çavuş Muhammet Can’ın ailesi, evlatlarının şehit olduğu yeri ziyaret etti. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 26 Şubat’ta...

30 Mart 2015 Pazartesi 13:24
Oğlunun şehit düştüğü yere fidan dikti
Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde vatani görevini yaparken şehit düşen Piyade Çavuş Muhammet Can’ın ailesi, evlatlarının şehit olduğu yeri ziyaret etti.
Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinden yapılan açıklamada, 26 Şubat’ta meydana gelen olayda şehit düşen Piyade Çavuş Muhammet Can’ın Kırşehir’de ikamet eden ailesine bilgi vermek üzere Iğdır 5’inci Hudut Alay Komutanlığı’na davet edildiği belirtildi. Davete olumlu yanıt veren şehit babası Mustafa Can, kardeşleri Osman ve Haydar Can ile birlikte 5’inci Hudut Alay Komutanlığı’na gitti. Çocuklarının şehit düştüğü bölgede olayla ilgili bilgilendirilen aile fertleri, askerlerle de bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirip oğulları için fidan dikti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<