banner359

Öğrenciler aracıyla okulun girişini kapatan sürücüyü böyle cezalandırdı

28 Kasım 2016 Pazartesi 15:06
Öğrenciler aracıyla okulun girişini kapatan sürücüyü böyle cezalandırdı
Bursa’da Setbaşı Ortaokulu öğrencileri, okulun önüne hatalı park yaparak giriş çıkışı engelleyen kişinin aracını ders notlarıyla kaplayarak tepki gösterdi.
Bursa’da trafik kurallarını hiçe sayan bilinçsiz sürücüler sebebiyle trafikte olduğu kadar park alanlarında da ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Engelli alanlarına park edenlerle başkalarını umursamadan araçlarını uygunsuz yerlere çeken sürücüler cezasız kalabiliyor.
Yıldırım ilçesindeki Setbaşı Ortaokulu öğrencileri ise hatalı parkı affetmedi. Aracını okulun girişine park ederek, okula giriş-çıkışı engelleyen şoförün aracı öğrenciler tarafından ders notlarıyla kaplandı. Böylelikle öğrenciler sürücüye unutamayacağı bir ders vermiş oldu. Hatalı park yapan şoförlere benzer tepkiler yurt dışında da sık sık gösteriliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<