banner359

Akıllı Telefonlu Dilenci 5 Yaşındaki Kardeşini Trafiğin İçine Attı

Bursa’da Suriyeli 2 kardeş dilenmek için kavşağa çıktı. Çimenlere uzanan ağabey akıllı telefonuyla oynarken, 5 yaşındaki minik kardeşi ise boyunun yetmediği arabaların sürücülerinden para istedi.Suriyeli Muhammet ve Hamid kardeşler,...

13 Ekim 2015 Salı 10:37
Akıllı Telefonlu Dilenci 5 Yaşındaki Kardeşini Trafiğin İçine Attı
Bursa’da Suriyeli 2 kardeş dilenmek için kavşağa çıktı. Çimenlere uzanan ağabey akıllı telefonuyla oynarken, 5 yaşındaki minik kardeşi ise boyunun yetmediği arabaların sürücülerinden para istedi.
Suriyeli Muhammet ve Hamid kardeşler, dilenmek için Gökdere Kavşağına geldi. Refüjdeki çimenlere uzanarak akıllı telefonuyla meşgul olan 15 yaşındaki ağabey Muhammet, 5 yaşındaki kardeşi Hamit’i dilenmesi için trafiğin aktığı yola gönderdi. Boyu araçların camlarına dahi yetişemeyen minik çocuk görenlerin yüreğini burktu. Araç gelmedikçe sık sık oturan ve kalkmakta zorluk çekinen Hamit, yoldan geçen vatandaşlar tarafından polis ekiplerine bildirildi. 5 yaşındaki Hamit ve ağabeyi Muhammet, polisleri görünce kaçtı.
Öte yandan iki çocuğun annesi ile babasının Suriye’deki savaşta hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<