Pazarlıklarını Evine Götüremedi

24 Temmuz 2017 Pazartesi 12:27 2017-07-24 12:28:46
Pazarlıklarını Evine Götüremedi

 Sebze ve meyvelerini koyduğu Pazar arabasıyla evine gitmekte olan yaşlı kadın, geri manevra yapan aracın çarpması sonucunda yaralandı.

banner380
Edinilen bilgilere göre; Pazardan aldığı sebze ve meyveleri doldurduğu Pazar arasını da alıp Devlet hastanesi ile İnegölspor tesisleri arasındaki sokaktan evine gitmekte olan 57 yaşındaki Zülayha A.´ya, sokakta aracını park etmekte olan sürücü Yusuf S. yönetimindeki 16 KNY 26 plakalı otomobil ile fark edemeyerek çarptı. Otomobilin geri manevrası sırasında çarptığı yaşlı kadın yere düştü. Yaralı kadın kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı.

Kaza yerinde kalan Pazar arabası ise yakınları tarafından yaşlı kadının evine götürüldü.

Kaza ile alakalı tahkikat sürüyor.

Son Güncelleme: 24.07.2017 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<