banner359

Pedalla dünya turu

Bisiklitle Fransa’dan Japonya’ya gitmek için yola çıkan siyahi genç, Bursa’nın İznik ilçesine ulaştı.29 yaşındaki Mark Mauzole, Fransa’dan bisikletle yola çıkarak, sırasıyla İtalya, Slovanya, Hırvatistan, Makedonya ve Yunanistan’ı...

14 Ocak 2017 Cumartesi 11:22
Pedalla dünya turu

Bisiklitle Fransa’dan Japonya’ya gitmek için yola çıkan siyahi genç, Bursa’nın İznik ilçesine ulaştı.

29 yaşındaki Mark Mauzole, Fransa’dan bisikletle yola çıkarak, sırasıyla İtalya, Slovanya, Hırvatistan, Makedonya ve Yunanistan’ı dolaştı. Binlerce kilometre pedal çeviren Mouzole, 53 günde Yunanistan’dan İstanbul’a geldi. Yalova’yı da gezen bisiklitli seyyah, İznik’i de ziyaret etti. Boyalıca’da çadır kurarak geceyi burada geçiren genç seyyah, sabah İznik’e geçip, tarihi yerleri dolaştıktan sonra tekrar yola koyuldu.

Bingöl, Van, Doğu Beyazıt’a gidecek olan Mark Mauzole, oradan İran’a geçecek. Türkmenistan, Kazakistan, Çin, Moğolistan, Kuzey Kore ve oradan da Japonya’ya ulaşmayı planlayan Mouzole,Türk insanının sıcakkanlı ve misafirperver olduğunu belirterek, “Bana yollarda yardım ettiler. Çay ve yemek ikram etile. Hristiyan olmama rağmen Türk halkı bana çok yardımcı oldu” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<