banner359

Şampiyon Oldular

Norveç Büyükelçiliği’nin ev sahipliğini yaptığı tenis turnuvasında çift erkeklerde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural şampiyon oldu.Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tenis Federasyonu Başkanı Osman...

21 Eylül 2014 Pazar 19:18
Şampiyon Oldular
Norveç Büyükelçiliği’nin ev sahipliğini yaptığı tenis turnuvasında çift erkeklerde Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural şampiyon oldu.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Tenis Federasyonu Başkanı Osman Tural 5. Büyükelçiler Turnuvası’na katıldı. Geçen hafta rakiplerini 2-0 yenen Şimşek ve Tural dün yaptıkları maçı da kazanarak final oynamaya hak kazandı. Şimşek ve Tural, ABD’li rakiplerini 2-1 yenerek şampiyon oldu.
’Büyükelçiler Turnuvası’nın son maçı olan çift erkekler maçının ardından ödül töreni düzenlendi. Bakan Şimşek ve Tural ödüllerini Çınar&Çınar Hukuk Bürosu kurucusu Hakan Çınar’dan aldı.
Bakan Şimşek, finale ilk defa kaldığını söyleyerek, “Ben teniste 3 yılımı doldurmadım henüz. Osman bey çok iyi. İlk defa böyle bir turnuvaya katıldım” şeklinde konuştu. Şimşek, Norveç Büyükelçiliği’ne, Tenis Federasyonu Başkanı Tural’a teşekkür etti.
Tural ise Bakan Şimşek’in iyi tenis oynadığını söyledi. Tural, oyunda skora etik edecek vuruşların Şimşek tarafından yapıldığını belirterek, “Kendisini tebrik ediyorum. 3 yıl içinde büyük inkişaf gösterdi. Azmedince bu işe önem verince, bu işin yapılabileceğini gösterdi. Sayın bakanımla, emekli olunca tenis turnuvası peşinde koşacağız” diye konuştu.
Batman’da uluslararası komplekslerin yapıldığını kaydeden Şimşek, “Açık ve kapalı kortlar yapıldı. İnşallah yakında açılışını yapacağız. Batman’’da sokaklarda tenis filelerini kuracağız, çocuklara yönelik mücadele oluşturacağız” ifadesini kullandı.
Çınar&Çınar Hukuk Bürosu kurucusu Hakan Çınar ise 5 yıldan beri tenis turnuvası gerçekleştirdiklerini söyleyerek, büyük bir kalabalık olduğunu ifade etti. Çınar, ilk defa Norveç Büyükelçiliği ile ortak turnuva düzenlediklerini sözlerine ekledi.
Turnuvanın kazananları ise şöyle oldu:
"Tek bayanlar kategorisinde İpek Tekdemir-Vivien Wrede-Holm
Tek erkekler A kategorisinde Serkan Tekbacak- Notig Guliyev
Tek erkekler B kategorisinde Özgür Karademir- Och Tulga
Tek erkekler C kategorisinde Argun Bozkurt-Serhat Gürler
Erkekler telafi kategorisinde Emre Aslanbek-Ender Sarıtekin
Çit erkekler kategorisinde Mehmet Şimşek-Osman Tural
Çift kadınlar kategorisinde İpek Tekdemir -Nil Mit."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<