Denizde Görünmez Kaza: 1 ölü, 5 Yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesinde iki Zodiac botun çarpışması sonucu meydana gelen deniz kazasında, 1 kişi ölürken 1’i ağır 5 kişi yaralandı.Kaza, dün gece ilçeye 56 kilometre uzaklıktaki Bozburun mahallesi Adaboğazı...

12 Eylül 2014 Cuma 12:21
Denizde Görünmez Kaza: 1 ölü, 5 Yaralı
Muğla’nın Marmaris ilçesine bağlı Bozburun Mahallesinde iki Zodiac botun çarpışması sonucu meydana gelen deniz kazasında, 1 kişi ölürken 1’i ağır 5 kişi yaralandı.
Kaza, dün gece ilçeye 56 kilometre uzaklıktaki Bozburun mahallesi Adaboğazı açıklarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Adaboğzı mevkiinde iki zodiac bot kafa kafaya çarpıştı. Kazada, zodiac botta bulunan Türk asıllı Avusturya vatandaşı Suna Özhan ağır, Nil Özhan ile Antony Richard Cop ağır (35), Şeniz(68) ve Batu Özhan(70) ile Avusturyalı Regina Fiedler ise hafif yaralandı. Bölgede avlanan balıkçılar kazayı görerek 112’ye haber verip yaralıları tekneyle karaya çıkardı. Yaralılar ambulanslarla Marmaris’teki hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı Suna Özhan acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan durumu ağır olan Nil Özhan, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Antony Richard Cop (78) ise İzmir’e sevk edildi. Diğer yaralılar Marmaris’teki hastanelerde tedavi altına alındı. Hayatını kaybeden Suna Özhan ise otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<