banner359

Şiddetli Yağışların Sonucu

Kuşadası’nda son günlerde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu Değirmendere Mahallesi’nden Kirazlı’ya giden yolda toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu asfalt yolda yarıklar meydana geldi.Kuşadası şehir merkezindeki Değirmendere...

26 Ocak 2015 Pazartesi 19:24
Şiddetli Yağışların Sonucu
Kuşadası’nda son günlerde meydana gelen şiddetli yağışlar sonucu Değirmendere Mahallesi’nden Kirazlı’ya giden yolda toprak kayması meydana geldi. Toprak kayması sonucu asfalt yolda yarıklar meydana geldi.
Kuşadası şehir merkezindeki Değirmendere Mahallesi Ahmet Pınar Caddesi’ni Kirazlı yoluna bağlayan yolda 15 gün önce meydana gelen toprak kayması önlem alınmaması nedeniyle büyümeye başladı. Toprak kaymasının her yağmur sonrası artmasıyla oluşan göçük sürücüler için kazaya davetiye çıkartıyor. Aynı zamanda da yol kenarında bulunan elektrik direklerinin devrilme ihtimaline karşı AYDEM tarafından mahallenin bir bölümünün elektrikleri kesildi.
Değirmendere Mahalle Muhtarı İsmail Atal, toprak kayması yaşanan yolda belediyenin henüz önlem almadığını belirterek, "Yetkililer sorunun giderilmesi ile ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını belirttiler. Ancak şu ana kadar yolun tamiri ile ilgili herhangi bir işlem yapılmadı. Toprak kayması elektrik direklerini olumsuz etkilediği için birçok aile kış ortasında elektriksiz günler geçiriyor. Mahalle sakinlerimiz kış ortasında hem yolsuz hem de elektriksiz kaldı. Mahalle sakinlerimiz büyük mağduriyet yaşıyor“ dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<