Sınırda Işid Paniği

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Kamışlı’ya attığı havan toplarından sonra panikleyen insanlar, sınıra akın etti. Edinilen bilgilere göre, IŞİD’ın Kamışlı’ya attığı havan toplarından sonra paniğe kapılan insanlar,...

16 Eylül 2014 Salı 17:39
Sınırda Işid Paniği
Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütünün Kamışlı’ya attığı havan toplarından sonra panikleyen insanlar, sınıra akın etti.
Edinilen bilgilere göre, IŞİD’ın Kamışlı’ya attığı havan toplarından sonra paniğe kapılan insanlar, Yenişehir Mahallesi’ndeki sınırda toplandı. Sınırda görev yapan asker, Suriyelilerin geçişine izin vermezken sınırdaki güvenlik önlemleri artırıldı. Saldırıyı haber alan ve Türkiye’de bulunan Suriyeliler sınıra gelerek karşı taraftaki ailelerinin Nusaybin’e geçirilmesi için bölgeye gelen polisten yardım istedi. Polisin yaptığı anonslardan sonrası sınıra gelen insanları uzaklaştırdı.
Suriye tarafında sınıra yığılan insanlar, saldırıların kesilmesi sonrası sınırdan ayrıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<