Spor Bakanı’ndan ’’bayram’’ Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Suriye, Libya, Mısır, Irak başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen, bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte...

27 Temmuz 2014 Pazar 17:53
Spor Bakanı’ndan ’’bayram’’ Mesajı
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Suriye, Libya, Mısır, Irak başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen, bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.
Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bakan Kılıç, bayramların, taşıdıkları değerler ile insanda farklı duygular uyandıran ve yurdun dört bir yanında birlik, beraberlik, kardeşlik, sevgi, saygı, huzur ve barış gibi altın değerinde bir rüzgar estiren manevi günler olduğunu belirterek mesajına şöyle devam etti:
"Hepimizin bilinç ve vicdan muhasebesi yapması için vesile olan bu günlerde, bu manevi rüzgarın dünyanın farklı coğrafyalarında yankılanması yönünde ümitliyim. Ama bu mübarek bayramı buruk bir şekilde karşıladığımızı ne yazık ki söylemek zorundayım. Ramazan ayının ilk günlerinde Filistin’de Müslüman kardeşlerimize karşı başlatılan saldırılar bugüne dek sürdü. Suriye, Libya, Mısır, Irak başta olmak üzere İslam coğrafyasındaki olayların bir an evvel dinmesini ve Müslüman alemini üzen, bu derin yaraların, bir daha tekrarlanmamak üzere bayramla birlikte sarılmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim. Bu vesileyle 7’den 77’ye tüm İslam aleminin, soydaşlarımızın ve aziz milletimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik eder, barış, huzur ve esenlik dolu bir gelecek dilerim."
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<