Avşar Kızından şov

Hülya Avşar’ın sosyal sorumluluk projesi olan ’Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın finali Bursa’da yapıldı. Kabiliyetli gençlere tenis bursu vermek için organize edilen turnuvanın final maçına partneri Hasan Ataç ile birlikte çıkan...

15 Eylül 2014 Pazartesi 13:27
Avşar Kızından şov
Hülya Avşar’ın sosyal sorumluluk projesi olan ’Hülya Cup Senior Tenis Turnuvası’nın finali Bursa’da yapıldı.
Kabiliyetli gençlere tenis bursu vermek için organize edilen turnuvanın final maçına partneri Hasan Ataç ile birlikte çıkan Hülya Avşar, rakipleri Canan Şenbayram ve Ayhan Çaydan’ı 2-0 yenerek turnuvayı şampiyon tamamladı. Podyum Tenis Kulübü’ne kardeşi Helin Avşar ile birlikte gelen Hülya Avşar, final maçına gösteri maçıyla hazırlandı. Final maçında sergilediği performans ile büyük takdir toplayan Avşar, maç sonunda ayakta alkışlandı. Müsabakanın ardından turnuvada çeşitli kategorilerde birinci olanlara ve sponsorlara ödül ve teşekkür plaketi veren Avşar, gösterilen ilgiden çok memnun olduğunu dile getirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<