banner359

Teleferik’ten açıklama geldi

Teleferikten Açıklama(bursa-iha)

16 Kasım 2016 Çarşamba 09:50
Teleferik’ten açıklama geldi
Türkiye’nin en önemli kış ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’a çıkışları sağlayan teleferiğin hafta sonu çalışma saatleri güncellendi.
176 kabin ile saatte bin 500 yolcu taşıma kapasiteli, 9 kilometre ile dünyanın en uzun aktarmasız teleferik hattı olan Bursa Teleferik, hafta içi 10.00-17.00, hafta sonu ise 09.00-18.00 saatleri arasında hizmet vereceğini açıkladı.
Bursa Teleferik A.Ş’den sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, “Merhabalar. Daha önce sosyal medya kanallarımız ve web sitemiz üzerinden duyurduğumuz gibi, Kasım ayı Bursa Teleferik için siz değerli misafirlerimize daha güvenli ve kaliteli hizmet verebilmek adına kış öncesi bakım çalışmalarının yapıldığı bir aydır. Bakım çalışmalarının büyük bir kısmını gerçekleştirmek üzere 1 hafta süresince tesisimizi kapatmıştık. Daha küçük ve teleferik sisteminin çalışmasına engel teşkil etmeyen çalışmaları ise, günlük çalışma saatleri içerisine yaymayı istedik ki sizler teleferik sisteminden yararlanmaya devam edin. Bu bağlamda ay sonuna kadar çalışma saatlerimiz duyurduğumuz gibi hafta içi 10.00-17.00, hafta sonu 09.00-18.00 olacak; Önümüzdeki ay ise yeniden güncellenecektir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür eder, en kısa zamanda ziyarete bekleriz.” denildi.
Meteoroloji Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise hava durumunun hafif kar yağışlı, günün en düşük sıcaklığı -6, en yüksek sıcaklığı -4 olacağı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<