banner359

Ünlü Yapımcı Hayatını Kaybetti

Türkiye’nin en ünlü film yapımcılarından ve eski tiyatro oyuncularından Güner Namlı hayatını kaybetti. Bugüne kadar televizyon ekranlarının unutulmaz dizi filmleri; Bizimkiler, Şehnaz Tango, Perihan Abla, Tanrı Misafiri, Kızlar Yurdu gibi...

21 Eylül 2014 Pazar 16:05
Ünlü Yapımcı Hayatını Kaybetti
Türkiye’nin en ünlü film yapımcılarından ve eski tiyatro oyuncularından Güner Namlı hayatını kaybetti.
Bugüne kadar televizyon ekranlarının unutulmaz dizi filmleri; Bizimkiler, Şehnaz Tango, Perihan Abla, Tanrı Misafiri, Kızlar Yurdu gibi klasiklerinin yanı sıra, Hasip ile Nasip gibi birçok ünlü sinema filmi ve reklam filmlerinin yapımcılığını üstlenen 76 yaşındaki Güner Namlı, önceki akşam fenalaşması sonrasında götürüldüğü ve tedavi altına alındığı Edremit’teki özel bir hastanede hayatını kaybetti. Ayvalık’ta kültür ve sanat alanının yanı sıra eğitime verdiği desteklerle tanınan, ilçede yoksul vatandaşlara gizlice yaptığı ekonomik katkılarla fakir ailelerin ‘Aysel Ablası’ olarak nitelendirilen, ‘Vatandaşın Yeri’ adlı halka açık sosyal dükkanın sahibi Aysel Namlı’nın da eşi olan Güner Namlı’nın yaşamını yitirmesi başta Yeşilçam camiası olmak üzere sanat dünyasını üzüntüye boğdu.
Ünlü film yapımcısı Güner Namlı’nın cenazesinin doğup büyüdüğü Ayvalık’ın Altınova Mahallesinde bulunan Hacibayram Camiinde kılınacak öğle namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. Namlı’nın cenazesine Yeşilçam ve televizyon ekranlarından tanınan bir çok ünlü yüz ile sanat camiasının tanınmış simalarının katılmasının bekleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<