Unutulan plaket sahibi Kemal Derviş’i bekliyor

Atatürk Havalimanı’nda unutulan eşyalar Avcılar’da bir dükkanda satışa çıkartıldı. Unutulan eşyalar arasında bulunan eski Ekonomi Bakanı Kemal Derviş adına düzenlenmiş bir plaket dikkat çekti. Dükkan sahibi Aziz Korkmaz, Kemal Derviş’in...

26 Nisan 2015 Pazar 14:51
Unutulan plaket sahibi Kemal Derviş’i bekliyor
Atatürk Havalimanı’nda unutulan eşyalar Avcılar’da bir dükkanda satışa çıkartıldı. Unutulan eşyalar arasında bulunan eski Ekonomi Bakanı Kemal Derviş adına düzenlenmiş bir plaket dikkat çekti. Dükkan sahibi Aziz Korkmaz, Kemal Derviş’in talep etmesi halinde plaketi kendisine iade edeceğini söyledi.
Atatürk Havalimanı’nda unutulan eşyalar, ihaleyle bir esnaf tarafından satın alındı. Avcılar Marmara Caddesi Çağatay İş Merkezi’nde satışa çıkartılan unutulan eşyalara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Piyasa değerinin yaklaşık yarı fiyatına satılan ilginç ürünler, adeta kapışıldı.
Unutulan eşyalar içerisinde eski Ekonomi Bakanı Kemal Derviş’e ait bir plaket, 1950’lerden kalma düdüklü tencere dikkat çekti. 22 Mayıs 2014 tarihinde Samsun Üniversitesi’nde düzenlenen "Ekonomik Büyüme Konusunda Yeni Teorik ve Uygulamaya Dönük Tartışmalar" konulu konferansta, üniversite rektörü Prof. Dr. Murat Barkan tarafından Kemal Derviş’e verilen plaket de unutulmuş eşyalar arasında yerini aldı.
İş yeri sahibi Aziz Korkmaz, Kemal Derviş’e ait bir plaketi eğer talep olursa kendisine iade etmeyi beklediklerini ifade ederek, "Bu sayın Kemal Derviş’e verilmiş bir plaket. Samsun Üniversitesi galiba Rektör Murat Barkan tarafından verilmiş bir plaket. O da uçakta unutulmuş eşyalardan biri. Unutulmuş eşyaların içinden çıktı. Gördüğünüz plaket bizi çok şaşırttı. Kemal Derviş tarafından büyük ihtimalle seyahat esnasında uçakta veya valizinde unutulmuş olduğunu tahmin ediyoruz. Sayın Kemal Derviş’e bunu iade etmeyi bekliyoruz" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<