banner359

Yanan THY uçağı piste böyle indi

THY’nin Milano-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, yanan motoruyla Atatürk Havalimanı’na indi. THY’nin Milano-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının Atatürk Havalimanı’na iniş sırasında motoru arızalandı. Pisti pas geçerek yeniden...

25 Nisan 2015 Cumartesi 14:12
Yanan THY uçağı piste böyle indi
THY’nin Milano-İstanbul seferini yapan yolcu uçağı, yanan motoruyla Atatürk Havalimanı’na indi.
THY’nin Milano-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının Atatürk Havalimanı’na iniş sırasında motoru arızalandı. Pisti pas geçerek yeniden inmeyi deneyen uçağın motorunda yangın çıktı. Atatürk Havalimanı’na acil iniş gerçekleştiren uçak, amatör bir kamera tarafından görüntülendi. Görüntülerde piste inen uçak, sağ tarafına doğru yatıyor ve motorunun bulunduğu bölümden alevler çıkıyor. Uçak indikten sonra sağa doğru dönerek pistten çıkıyor ve toprak alanda duruyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<