banner359

Yht Açılışında Eylem

Eskişehir’de Yüksek Hızlı Tren’in açılışı nedeniyle düzenlenen tören sırasında bir grup oturma eylemi yaptı.Aralarında bazı siyasi partilerle sivil toplum kuruluşu üyelerinin bulunduğu yaklaşık 100 kişilik grup, İsmet İnönü Caddesi...

25 Temmuz 2014 Cuma 16:54
Yht Açılışında Eylem
Eskişehir’de Yüksek Hızlı Tren’in açılışı nedeniyle düzenlenen tören sırasında bir grup oturma eylemi yaptı.
Aralarında bazı siyasi partilerle sivil toplum kuruluşu üyelerinin bulunduğu yaklaşık 100 kişilik grup, İsmet İnönü Caddesi üzerinde toplandı. Grup üyeleri pankartlar açıp çeşitli sloganlar atarak oturma eylemi yaptı.
Grup adına basın açıklamasını yapan Mert Bal, ‘‘Yüksek teknolojik atılımlarla yapıldığı söylenen hızlı tren Eskişehir halkının aylarca çile çekmesine neden olmuş, aceleye getirilerek siyasi rant malzemesine dönüştürülmüş ve tüm sözlere rağmen hala tamamlanamamıştır" ifadelerini kullandı.
Grup, yapılan basın açıklamasının ardından olaysız şekilde dağıldı.
Bu arada eylem sırasında bir apartmanın girişini kapatan protestocular, binada yaşayan vatandaşların tepkisiyle karşılaştı. Apartman sakinleri ile tartışan grup üyeleri, ardından binanın önünü boşaltıp yan tarafa geçti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<