banner359

Yht Harekete Geçti

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın içinde bulunduğu Yüksek Hızlı Tren (YHT), arızanın giderilmesinin ardından İstanbul’a doğru yola çıktı. Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım,...

25 Temmuz 2014 Cuma 18:41
Yht Harekete Geçti
Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın içinde bulunduğu Yüksek Hızlı Tren (YHT), arızanın giderilmesinin ardından İstanbul’a doğru yola çıktı. Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, “Elektrik taşıyan tel bağlantıları koptu. Dolayısıyla tren durdu” dedi.
Başbakan Erdoğan’ın da içinde bulunduğu Yüksek Hızlı Tren, seyir teli (katener) koptuğu için Kocaeli girişinde arıza yapmıştı. Arızanın giderilmesi için ekipler yoğun uğraş verirken, çok sayıda polis ekibi tren çevresinde güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 15 dakika süren çalışmaların ardından arızanın giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren, İstanbul’a doğru yola çıktı.
Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Elektrik taşıyan tel bağlantıları koptu. Dolayısıyla tren durdu” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<