Zap suyuna düşenler toprağa verildi

Hakkari’de bir aracın Zap suyuna düşmesi sonucu hayatını kaybeden 1’i kadın 5 kişi köylerinde toprağa verildi. Dün saat 06.00 sıralarında Hakkari-Taşbaşı köyünden il merkezine seyir halinde olan M.E. isimli şahsın sevk ve idaresindeki...

05 Mayıs 2015 Salı 19:40
Zap suyuna düşenler toprağa verildi
Hakkari’de bir aracın Zap suyuna düşmesi sonucu hayatını kaybeden 1’i kadın 5 kişi köylerinde toprağa verildi.
Dün saat 06.00 sıralarında Hakkari-Taşbaşı köyünden il merkezine seyir halinde olan M.E. isimli şahsın sevk ve idaresindeki araç, bilinmeyen bir sebepten dolayı direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Hakkari-Çukurca karayolunun 15. kilometresinde Vali Erdoğan Gürbüz çeşmesi yakınlarında Zap suyuna düşerek kaybolmuştu. İki günlük çalışması sonucunda Zap suyundan çıkartılan araçta cenazeleri bulunan Abdulmecit Ercak, A. Kerim Duman, H. Hamit Arar, Ali Doğan ve eşi Feyziye Doğan, Taşbaşı köyünde gözyaşları arasında aile mezarlığında toprağa verildi.
Cenaze törenine Hakkari il ve ilçelerinden belediye eş başkanları, HDP, DBP eş başkanları, partilerin milletvekili adayları ile binlerce kişi katıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<