Bunun adı vahşet!

Avcılar’daki Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde aç kalan bazı hayvanların hayatta kalabilmek için birbirlerini yedikleri ortaya çıktı.

02 Nisan 2015 Perşembe 23:22 2015-04-02 23:22:45
Bunun adı vahşet!

 Vahşetin görüntüleri Avcılar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Sokak Hayvanlarını Kısırlaştırma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kaydedildi. Kısırlaştırma ve bakım için toplatılan sokak hayvanlarının kaderine terk edildikleri ortaya çıktı. Rehabilitasyon merkezinde çalışan bir personelin kaydettiği görüntüler vahşetin boyutlarını gözler önüne serdi.

banner380

HAYATTA KALMAK İÇİN BİRBİRLERİNİ YİYORLAR
Aç bırakılan ve bakımı yapılmayan sokak hayvanlarının içler acısı görüntüsü merkezin bulunduğu Gümüşpala’da kaydedildi. Görüntülere, sokak hayvanların son derece kötü koşullarda barındırıldığı ve aç bırakıldıkları yansıdı. Uzun süre aç kalan bazı hayvanların hayatta kalabilmek için son çare olarak birbirlerini yedikleri görüldü. Saldırdıkları hayvanları öldürdükten sonra yiyen sokak hayvanlarının görüntüsü, barınağın ne derece güvenli olduğu sorusunu akıllara getirdi.

Son Güncelleme: 02.04.2015 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<