banner359

Bursa'da doğalgaz patlaması: 1 yaralı

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir evde meydana gelen doğalgaz patlamasında 1 kişi yaralandı.

29 Ocak 2015 Perşembe 11:14 2015-01-29 11:17:54
Bursa'da doğalgaz patlaması: 1 yaralı

Büyük paniğe sebep olan patlamanın etkisiyle çevredeki binaların camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre olay, dün gece saat 22.00 sıralarında 152 Evler Mahallesi Karaamca Sokak'ta bulunan tek katlı bir evde yaşandı. Doğalgaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada, evde yalnız yaşayan Melek Tamkafa (69) yaralandı. Patlamanın etkisiyle evin duvarlarında çatlaklar oluştu. Civardaki evlerin de camlarının kırılması, patlamanın şiddetini gözler önüne serdi.

Bomba patladığını zanneden mahalle sakinleri büyük panik yaşadı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve Bursagaz ekipleri sevk edildi. 112 Acil Servis ekipleri, yaralı Melek Tamkafa'yı ilk müdahalenin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.
Olayla alakalı soruşturma sürüyor.

Son Güncelleme: 29.01.2015 11:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<